Teamleader Engineering/i

Køge (Denmark)


Kan du bevare overblikket for din afdeling og samtidig fastholde fokus på de vigtige detaljer? Har du kompetencerne til både at lede dit team og samtidigt deltage aktivt i hverdagens opgaver? Så har vi en stilling, der er lige noget for dig.

Hos Hovmand A/S er vi på en ambitiøs vækstrejse, og vi leder efter en person, der kan varetage stillingen som Teamleader Engineering. I denne stilling får du ansvaret for rettidig og nøjagtig prioritering, fordeling og behandling af alle indgående opgaver til afdelingen, og vil referere direkte til Head of Operations. Du vil spille en afgørende rolle for sikring af korrekte styklister, tegninger mv. der skal til for at produktionen kan køre gnidningsfrit, samt dokumentation og certificeringer mv. er vedligeholdt.

Du vil få en bred berøringsflade på tværs af afdelinger, for at sikre et optimalt workflow.

 

Hovmand A/S er verdens førende producent og leverandør af batteridrevne løftevogne, som leveres til en lang række internationalt anerkendte virksomheder i brancher såsom medicinal-, fødevare- og fremstillingsindustrien. Vi besidder en eksportandel på mere end 85 %, og vores innovative løfteløsninger hjælper kunder fra hele verden med at forbedre deres ergonomi og udvikle mere effektive arbejdsgange. Hos Hovmand tæller vi over 60 dedikerede medarbejdere på tværs af tre kontorer i Danmark, Tyskland og Frankrig. Stillingen varetages fra vores nybyggede hovedkvarter i Køge.

Optimal udnyttelse af digitaliseringen spiller en central rolle i vores strategi, og i 2019 vandt vi Digital Award 2019 fra Erhvervs- og Finansministeriet for vores Virtual Engineering-app. For nylig lancerede vi en e-handelshjemmeside og oprettede et professionelt tv-studie, så vi kan nå ud til kunderne på nye måder.

Dine primære opgaver og ansvarsområder

 • Daglig ledelse af et mindre Engineering team
 • Overblik og uddelegering af opgaver
 • Konstruktionsopgaver af større og mindre karakter
 • Håndtering af større kundereklamationer som kræver rekonstruktion

Dine kvalifikationer og kompetencer

 • Erfaring fra en tilsvarende stilling
 • Du går forrest, og kan lede med det gode eksempel
 • Du har en teknisk baggrund, gerne som maskiningeniør, eller anden relevant produktionsteknologisk uddannelse, Gerne både mekanisk og elektrisk erfaring
 • Højt fagligt niveau i engelsk på både skrift og i tale
 • Erfaring med Solidworks eller lign. CAD-program på middel til højt niveau, samt pdm systemer

Det kan vi tilbyde

 • En fuldtidsstilling som en del af et større driftsteam
 • Et uformelt arbejdsmiljø med skønne kollegaer og en virksomhedskultur, der bygger på forståelse for fælles værdier, teamwork og fokus på medarbejdertilfredshed.
 • Et årligt kursusarrangement i Danmark, hvor alle kollegaer fra vores forskellige kontorer mødes
 • Konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer samt pensionsordning og privat sundhedsforsikring
 • En fremragende frokostordning

Passer du til rollen?

Send dit CV og din ansøgning med overskriften "Teamleader Engineering" til bmn@hovmand.com

Du kan læse mere om Hovmand på www.hovmand.com. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Brian Madsen, Head of Operation, på 23 27 55 22 eller bmn@hovmand.com

Vi ser frem til at høre fra dig.

We Are Not Just Colleagues, We Are Hovmand

With nearly 50 years of experience and a great deal of inventive talent, Hovmand has become a distinctive company with freedom to develop ideas and let innovations emerge. There is a close connection and a lively, inspiring exchange between the Køge headquarters and the subsidiary in Munich. Like Hans Hovmand before him, CEO Søren Hovmand is an inventive spirit who continues to seek proximity to customers and business partners. More than 50 employees now ensure that first-class products with the highest quality standards are created and brought into the world.