Studentermedhjælper/i

Køge (Danmark)


Har du interesse for market management og de mange spændende opgaver som ligger bag? Og er du klar til at begå dig i en international virksomhed, som er verdens førende producent af løftevogne? Så har vi jobbet til dig i vores Inside Sales team.

Som vores nye studentermedhjælper vil du blive en del af et salgsteam, hvor du sammen med dine 6 øvrige kollegaer, vil have ansvaret for at vi lykkes med at supportere vores kunder og forhandlere i hele verden. Vi er et team, der værdsætter at dele ud af vores færdigheder, og vi er også klar på at blive udfordret - derfor, vil du i jobbet udvikle dig fra studerende til professionel, mens du dygtiggør dig i at omsætte teori til praksis. Da HOVMAND A/S er en organisation i rivende udvikling med en ambitiøs strategi, kan dette studiejob tilbyde spændende fremtidsmuligheder for den rette kommende kollega.

HOVMAND A/S er producent af batteridrevne løftevogne, som leveres til en lang række internationalt anerkendte virksomheder i brancher såsom medicinal-, fødevare- og fremstillingsindustrien. Vi besidder en eksportandel på mere end 85 %, og vores innovative løfteløsninger hjælper kunder fra hele verden med at forbedre deres ergonomi og udvikle mere effektive arbejdsgange. Vi tæller over 60 dedikerede medarbejdere på tværs af tre kontorer i Danmark, Tyskland og Frankrig.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder

Dine arbejdsopgaver bliver mange og alsidige og vil bl.a. være:

  • Udarbejde, opsætte og optimere projekter og arbejdsgange
  • Udarbejde salgsmateriale
  • Back-office support i forbindelse med kampagner og lignende
  • Diverse ad hoc-opgaver, der relaterer sig til B2B salg.

Vi forventer, at du kan arbejde ca. 15-25 timer om ugen, som vi naturligvis afstemmer individuelt ift. dit studie og eksaminer. Du får din daglige gang på vores hovedkontor i Køge – tæt på Køge Nord station med firmacykler til fri benyttelse.

Dine kvalifikationer og kompetencer

Vi forestiller os, at du som person er åben og udadvendt samt trives med en dynamisk hverdag. Du kan håndtere flere opgaver på samme tid og har en omhyggelig og detaljeorienteret tilgang til at få løst dine opgaver. Hvis du herudover er en person, der har fokus på det gode samarbejde med dine nye kollegaer, så er det måske lige præcis dig, vi søger til at blive en del af vores team.

Som vores nye studentermedhjælper er du i gang med en relevant videregående uddannelse enten på bachelor- eller kandidat niveau. Du er muligvis i gang med HA eller lignende studier. Det er en fordel, at du har mindst et år tilbage af studierne, og du kan derfor enten være på den sidste del af din bachelor eller i starten af din kandidat.

Du er fortrolig med Office-pakken, især Excel og PowerPoint, og du behersker dansk og engelsk flydende på skrift og i tale. 

Hvorfor blive studentermedhjælper hos os?

Hos HOVMAND A/S spiller studentermedhjælpere en vigtig rolle, da de bidrager med nye færdigheder som gavner innovation, hvilket er nogle af kilderne til at sikre en bæredygtig udvikling i industrien. Dette er derfor din chance for at på en fremtid hos HOVMAND A/S, få udvidet dit professionelle netværk og styrke dit CV med nye færdigheder fra en international organisation.

Send din ansøgning snarest muligt via LinkedIn, da vi vurderer løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Du kan læse mere om Hovmand på www.hovmand.com. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Joy Jørgensen, Head of Inside Sales, på 3138 2374 eller jb@hovmand.com.

Vi ser frem til at høre fra dig!

We Are Not Just Colleagues, We Are Hovmand

With nearly 50 years of experience and a great deal of inventive talent, Hovmand has become a distinctive company with freedom to develop ideas and let innovations emerge. There is a close connection and a lively, inspiring exchange between the Køge headquarters and the subsidiary in Munich. Like Hans Hovmand before him, CEO Søren Hovmand is an inventive spirit who continues to seek proximity to customers and business partners. More than 50 employees now ensure that first-class products with the highest quality standards are created and brought into the world.